Write By: admin Published In: Articole Created Date: 2016-02-03

Cand organizezi o conferinta ai multe lucruri de care trebuie sa te ocupi: invitati, sunet, cazare, etc. Toate acestea sunt indispensabile, nu le poti externaliza si, in consecinta, sunt mari consumatoare de energie si resurse.

Partea de marketing e lasata la urma desi e foarte importanta daca vrei sa mai ai oameni si la urmatoarele editii. Un tricou e purtat toata vara si ajuta la fixarea temei pe care ai abordat-o la conferinta. Asta urmarim de fapt, nu? Vrei sa ii aduci aminte de tema conferintei tot anul? Printeaza-l intr-o forma grafica pe tricou!


Lucrul bun e ca poti externaliza asta. Adica poti da unei firme sa se ocupe de toata partea de marketing si ai rezolvat problema.


La acest capitol te putem ajuta noi cu partea de printuri. Daca vrei sa faci tricouri, bannere si fluturasi, poti apela la noi pentru toate acestea. Nu trebuie sa umbli in mai multe locuri.


Iti oferim tricouri imprimate cu mesaj crestin la cerere. Daca ai grafica, ok. Daca nu, te vom ajuta noi, oferindu-ti gratis grafica pentru tricourile tale.


Pentru detalii suna-ne la 0740910712 sau spune-ne despre proiectul tau la: durartero at gmail punct com.

Tags: