Write By: admin Published In: Articole Created Date: 2015-08-19


1. Mesaje agresive, directe, fara ocolisuri!

Unii prefera acest gen de mesaje crestine pentru ca nu sunt prea buni vorbitori, nu se pricep sa...

 intocmeasca o predica si nici nu joaca in filme crestine :). Ei lasa tricoul sa vorbeasca pentru ei. Altii pentru ca asa sunt si ei, indrazneti si directi. Unii le imbraca la anumite evenimente sau in imprejurari unde vrei sa "spui" participantilor cine esti si sa provoci la discutii. Altii le prefera pentru ca sunt la moda inscriptiile mari, cat incape pe tricou.2. Mesaje biblice mai putin evidente; tricouri cu un aspect comercial cu design la moda.


Acest gen de tricouri inlocuiesc cu succes tricourile fashion din mall'uri. Il poti purta fara sa atragi atentia insa oricand poti sa il folosesti pentru a'ti depune marturia sau a deschide o discutie pe subiecte religioase cu o alta persoana. Tipul acesta de tricou e potrivit si ca aducere aminte pentru tine personal. Sunt mesaje pe care daca le purtam inscriptionate pe un tricou le retinem mai usor si ne amintim mai des de ele.3. Mesaje cu continut spiritual cu rol de constientizare.


Aceste tricouri sunt purtate cu preponderenta in comunitatea crestina si au rolul de a motiva crestinii. Sau sa ii contientizeze de anumite lucruri. (Cum ar fi: "mersul la biserica nu te face crestin cum nici statul in garaj nu te face masina" :))


4. Mesaje motivationale si cuvinte de incurajare si apreciere!


Acest gen de tricouri sunt foarte bune de oferit cadou. Ai un prieten si vrei sa ii spui cat de mult il iubeste Dumnezeu? Mesajul "Jesus loves you more than you know" e perfect! Poate persoana nu il va purta. Poate il va pune in rama :). Acestea pot fi cadouri pentru crestini sau necrestini.Daca ai si alte idei de mesaje pentru tricourile crestine lasa'ne un mesaj intr'un comentariu mai jos!

Multumim.