Write By: admin Published In: Interviuri Created Date: 2013-03-09

I: Spune-ne despre CROSSMARK si despre tine

R: CROSSMARK e un brand romanesc de imbracaminte si accesorii ce reflecta un stil de viata crestin. Noi oferim creștinilor o alternativă la îmbracămintea din mall-uri iar în același timp facem și lucrare. Un băiat sau o fată care poartă un tricou inscripționat cu un mesaj creștin poate foarte ușor să intre în vorba cu cineva și să ii vorbească despre Isus.

Formarea și chemarea mea în biserică este de predicator și lider de închinare și întotdeauna am considerat că viața de închinare si marturisire nu trebuie separată de muncă.. Și CROSSMARK e parte din viziunea personală. Compania noastră sustine evenimente și lucrări creștine, atunci și acolo unde credem că Domnul vrea să ne implicăm și dorim, în același timp, să arătăm și noi că se poate să faci ceva bun și foarte bun în România.

Î: De ce tricouri cu mesaj crestin?

R: Tricourile cu tot felul de inscripţii au fost mereu la modă. Oamenii comunică diferite idei, fac reclamă, sau pur şi simplu tricoul arată cool şi îl poartă. Și credincioșii poartă de cele mai multe ori tricouri cu inscripții care nu exprima nimic sau, mai rău, cateodată exprima lucruri și idei contrare crezului lor. Cred că noi, creştinii, avem întotdeauna cu noi un mesaj şi acesta e un motiv suficient să îmi schimb tricoul obişnuit cu unul prin care mă pot exprima în exterior cu mesajul din interior.

 

Î: În România până acum aproape nimeni nu a făcut aceasta exclusiv. Cum crezi că veţi răzbi pe această nisă?

R: Noi credem ca și românii și-au dorit aşa ceva însă nu a fost ofertă suficientă şi cererea s-a diminuat. Noi venim cu o ofertă de calitate din toate punctele de vedere: grafică și mesaj biblic puternice, branduri cunoscute și apreciate în occident, grijă pentru client, oferta variată. Credem în viziunea pe care Dumnezeu ne-a dat-o şi avem planuri mari de viitor.

Î: Ai amintit de viziune. Cum de v-ați apucat de treabă tocmai in mijlocul crizei?

R: Dumnezeu mi-a vorbit în urma unei seri de rugăciune cu biserica noastră. Ne-am rugat pentru situația economică și politică a țării noastre, pentru ca Dumnezeu să dea creștinilor inspirație în domeniul afacerilor chiar în această perioadă de criză și a doua zi am știut ce am de făcut. Deși am peste 15 ani experiență în mediul de afaceri, din acel moment au urmat doi ani în care m-am rugat și am studiat această idee nouă pentru mine și acum suntem aici cu CROSSMARK.

I: Ce cuprinde oferta voastră în acest moment și care sunt planurile de viitor?

R: În acest moment oferim prin magazinul online CROSSMARK.RO peste 30 de modele diferite de tricouri creștine – baieți și fete – și o gamă de accesorii fashion. În luna septembrie vom lansa și o gama de tricouri creștine pentru copii. O parte din tricouri sunt produse în SUA sub marca NOTW (Not Of This World) crossmark.ro fiind distribuitor oficial în România, iar o altă parte sunt produse în țară sub brandul CROSSMARK.

Anul viitor dorim ca produsele noastre să se regăsească în librăriile și magazinele crestine din țară iar prin crossmark.ro să livrăm și în Europa.

Î: Ceea ce ne spui tu aici e foarte fain și nu putem decât să îți mulțumim pentru interviu vă urăm succes!

R: Eu vă mulțumesc că ne-ați primit în paginile revistei voastre! Și voi faceți o treabă foarte tare aici pe pasi.ro!

 

interviu aparut in revista electronica pasi.ro

Related Blogs By Tags