Livrare si plata

Conditii de livrare 

Comanda va fi trimisa la adresa pe care tu o vei indica, prin curierul ales de tine la finalizarea comenzii. In acest moment livrarea se face doar prin Posta Romana pentru a minimiza pretul transportului si pentru o arie de distribuire cat mai mare (Posta Romana ajunge unde nici nu te gandesti).

Livrarea produsului dureaza aproximativ 3-4 zile lucratoare in functie de localitatea de destinatie (in Alba Iulia dureaza doar 24 de ore). Coletul se ridica de la oficiul postal de care apartineti, iar produsul si taxele de transport aferente se achita in momentul ridicarii coletului.

Taxele de transport sunt suportate de catre client. Poti schimba orice produs cu un altul in termen de 10 zile, fara nici un alt cost suplimentar din partea CROSSMARK.RO platind doar diferenta de pret in cazul in care produsul pe care il doresti la schimb este mai scump. Daca produsul pe care il doresti la schimb, este mai ieftin, vei primi diferenta de pret, prin mandat postal sau transfer bancar in maximum 30 de zile calendaristice de la noua livrare.

Orice inlocuire de produs se face doar in limita stocului disponibil!

Poti returna orice comanada in termen de 10 zile calendaristice si singurele costuri pe care le vei suporta, conform legilor in vigoare, vor fi cele legate de transport. Nu primim colete cu plata ramburs sau cu transportul neplatit.
 

IN ACEST MOMENT, CROSSMARK.RO LIVREAZA DOAR IN ROMANIA. Pentru schimbari in politica de livrare in ce priveste livrarile internationale, te rugam sa revii pe site pentru a afla ultimele noutati.
Clientul este responsabil pentru, deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de schimb sau returnare de produse catre  CROSSMARK.RO

 

Conditii de plata

In cazul livrarii prin Posta Romana in sistem ramburs, plata se va face la oficiul postal de care apartineti in momentul ridicarii coletului. Taxa de transport este 9 ron si se plateste la primirea coletului impreuna cu plata pentru produs.

Plata cu cardul

Plata cu cardul se realizeaza prin procesatorul de plati online MobilPayTM in felul urmator:

  1. Alege produsul sau serviciul dorit;
  2. Alege ca metoda de plata mobilpay™ ;
  3. Introdu detaliile cardului tau si orice alta informatie iti este solicitata in pagina de plata. 
Tranzactia este securizata, iar datele tale personale ajung direct la banca, fara a fi stocate pe 
serverele mobilPayTM si nici pe site-ul CROSSMARK.RO

Dupa procesare, iti va fi afisat rezultatul tranzactiei.

Pentru a putea efectua o plata prin MobilPay, valuta contului de pe care are loc plata trebuie sa
fie obligatoriu RON. Serviciul MobilPay nu accepta alte monede in afara de RON.